New Business Radio brengt speciale programmering tijdens Dutch Media Week
dinsdag 28 augustus 2018

New Business Radio brengt speciale programmering tijdens Dutch Media Week

Zakenzender New Business Radio is tijdens de Dutch Media Week, die van 1 tot en met 10 september in Hilversum plaatsvindt, volop actief met live programma’s vanuit de Mediastad. Het station komt speciaal voor de Dutch Media Week met een aangepaste programmering.

Van maandag 3 september tot en met vrijdag 7 september presenteert Rick van Velthuysen elke dag tussen 12.00 en 14.00 uur het speciale programma Dutch Media Week LIVE! Samen met interessante gasten uit de media wereld wordt elke dag teruggeblikt en vooruit gekeken op activiteiten in de Dutch Media Week.

Deze speciale uitzending van New Business Radio is bovendien elke dag voor het publiek live bij te wonen in Mout in Hilversum. Daarnaast doet New Business Radio tijdens de Dutch Media Week op dinsdag 4 september live verslag van de eerste editie van de Online Radio Awards, een nieuw initiatief van stichting verenigde-Online Radiostations (v-OR) en mediaplatform Spreekbuis.nl.

Voor het eerst in de Nederlandse radiogeschiedenis worden er die middag in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid op het Media Park in Hilversum prijzen uitgereikt aan de beste online radiomakers en podcasters. Er worden Online Radio Awards uitgereikt in de categorieën beste online radiostation, beste podcast, beste online presentator/presentatrice en beste online radio ambassadeur.

In een speciale uitzending van 16.00 tot 19.00 uur doet New Business Radio live verslag van dit event. De presentatie is in handen van Barry Brand. De winnaars worden vanaf 17.00 uur bekendgemaakt in een speciale Awardshow, gepresenteerd door Erik de Zwart.

Bron: New Business Radio/BM

Bericht delen