Martine ten Klooster maakt nieuwe EO-programma’s voor NPO Radio 2
zaterdag 19 december 2020

Martine ten Klooster maakt nieuwe EO-programma’s voor NPO Radio 2

Martine ten Klooster is vanaf januari met twee nieuwe programma’s te horen op NPO Radio 2. De dj trapt het weekend af met Martine in de morgen en besluit het weekend op zondagavond met De Kloosteravond.

In beide EO-programma’s voeren fijne muziek en authentieke gesprekken de boventoon. “Ik geloof dat je met muziek iets positiefs kunt brengen en dat is iets waar ik graag aan wil bouwen.”

“Ik ben ontzettend blij met deze programma’s”, vertelt Martine ten Klooster. “Bij Martine in de morgen (voorheen Holy Hits) beleef ik samen met de luisteraars de start van de zaterdag. Waar voor de één het weekend begint, is de ander hard aan het werk. Fijne muziek en gezellige belletjes zijn dé ingrediënten voor een relaxte start van deze dag.”

Een positieve start
De zaterdagochtend op NPO Radio 2 is voor Martine inmiddels vertrouwd: “Sinds 2019 draai ik op dit tijdstip muziek over thema’s waar je nét wat meer in hoort: liefde, leven, dood, angst, hoop… Het zit er allemaal in. We starten al vroeg, om 4.00 uur, en gaan tot 7.00 uur door. Dit programma is er voor iedereen die de ochtend rustig en positief wil beginnen.”

De Kloosteravond
In oktober werd Martine ten Klooster de nieuwe presentator van Thank God It’s Sunday op zondagavond. Ze nam het stokje over van Henk van Steeg. Martine: “Na drie maanden is het tijd om het te omarmen als een programma dat heel erg bij me past. Daarom maken we er De Kloosteravond van. Een knipoog naar mijn achternaam en een knipoog naar de EO.”

Podcast Holy Hits blijft bestaan
Van de podcast Holy Hits verschijnen in 2021 wekelijks nieuwe afleveringen. In deze podcast praat Martine met Matthijn Buwalda en Bert Bos over trends, ontwikkelingen en releases rondom muziek en zingeving. De podcast is te horen via nporadio2.nl/podcasts, Spotify en de bekende podcastapps.

Bron: EO/BM
Foto: Willem-Jan de Bruin/EO

Bericht delen