Martijn Kolkman naar Radio 10
donderdag 8 april 2021

Martijn Kolkman naar Radio 10

Martijn Kolkman komt het team van Radio 10 versterken. Vanaf eind deze maand gaat hij bij de radiozender een nieuw programma op zaterdag en zondag presenteren. De exacte startdatum en uitzendtijd zijn nog niet bekend.

Martijn Kolkman: “Het is een nieuw avontuur. Radio 10 voelt als thuiskomen met de grootste hits aller tijden, waar ik stiekem al een tijdje verliefd op ben. Ik ga aan de slag met een team bij een fantastisch radiostation en kijk er naar uit om samen met de luisteraars het Radio 10 weekend te vieren.”

Roland Snoeijer, Radio Director Radio 10: “We zijn blij met de komst van Martijn naar Radio 10. Hij is al jaren een vertrouwde stem op de radio en met zijn positieve en interactieve manier van radio maken is hij een mooie toevoeging aan het dj-team. Binnenkort maken we meer details bekend over zijn plek in de programmering.”

Martijn Kolkman startte in 1998 zijn carrière bij Radio 538 en was de afgelopen 15 jaar te horen op Qmusic. In januari 2020 won hij De Nachtwacht Award voor het beste nachtprogramma op de Nederlandse radio.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen