Marjon Keller vanaf april dagelijks op EASY FM
vrijdag 4 maart 2022

Marjon Keller vanaf april dagelijks op EASY FM

Marjon Keller, vooral bekend als ‘de stem van RTL 4′, is vanaf april dagelijks te horen op EASY FM. Ze heeft al de nodige radioprogramma’s op haar naam staan. Zo was ze van 2010 tot eind 2017 dagelijks te horen op 100% NL.

Ook maakte ze in de periode daarvoor radio bij RTL FM. Bij EASY FM zal ze tussen 9.00 en 13.00 uur Easy@Work op zich nemen, dat nu wordt gepresenteerd door Bob van Beeten, die als invaller aan de zender verbonden blijft.

EASY FM (95.5 MHz) is een Nederlandse radiozender met een licentie voor de gemeente Almere in de provincie Flevoland. Op het radiostation zijn bekende stemmen te horen als Luc van Rooij (Veronica), Jan van Veen (Candlelight), Martin Stoker (RTL 7), Stefan Brau (RTL FM), Bob van Beeten (Radio M), Marc van Amstel (Radio M) en Bart van der Molen (Decibel). Het radiostation hanteert een soft pop muziekformat, afgewisseld met nieuws en actualiteiten.

Marjon Keller: “Radio is een positief medium, je wordt er blij van. Muziek is fijn, net als bezig zijn met stem, intonatie, flow, ritme, intro’s en overgangen. Elke dag een programma maken, zorgt voor een dagelijkse routine. Toen ik begon bij RTL 4 dachten sommige mensen dat ik daar de hele dag in de studio zat om alles in te spreken. Nou, dat is dus wel anders. Ik ben nu al meer dan 25 jaar de stationvoice van RTL, maar ik ben daar per week maar twee uur zoet mee. Ik heb mijn eigen studio aan huis, Studio de Bunker, waarin ik iedere dag werk. Naast programma’s en uitingen voor RTL, spreek ik daar radio- en tv-commercials in, lesprogramma’s, bedrijfsfilms, onlineproducties en ga zo maar door.”

EASY FM is gevestigd in het World Trade Center en is te ontvangen via 95.5 FM, 107.8 FM, DAB+, via de EASY FM App, wereldwijd via internet www.easyfm.nl en digitaal bij Ziggo en KPN.

Bron: EASY FM/BM

Bericht delen