Article header image

Maan aanvaardt excuses Radio 538

De kou tussen Maan en Radio 538 is uit de lucht. De 20-jarige zangeres was vanmiddag live in het programma van Frank Dane naar aanleiding van een mislukte prank eerder in de Frank en Vrijdag Show.

Tijdens een live-optreden van Maan in het 538-programma kwam een streaker binnen, waarop de zangeres overstuur raakte en van schrik begon te huilen. Het moment werd verspreid op social media en verschillende zangers reageerden geschokt. Tim Knol riep zelfs op de zender te boycotten.

Maan reageerde vanmiddag in dezelfde Frank en Vrijdag Show op het moment: “Ik dacht dat het een relaxed optreden zou zijn. Voordat ik wilde zingen, deed ik mijn ogen dicht om te focussen, maar op het moment dat ik ze weer open deed, stond er een naakte man voor mijn neus. Ik schrok enorm en verstijfde helemaal.”

Radio-dj Frank Dane legde op zijn beurt uit dat ze vaker pranks uithalen, ook met Maan, maar dat het ditmaal enorm mis ging. “Mensen vinden streakers vaak grappig, maar nu ging het mis. Het spijt me ontzettend. Ik had het moeten voorzien en ik hoop dat je weer vriendjes met ons wilt blijven.” Maanaccepteerde de excuses en zegt zich nu weer volledig op te muziek te willenfocussen.

Bron: BM

Bericht delen