Luisteraar wint 30.000 euro bij SLAM!
vrijdag 29 april 2022

Luisteraar wint 30.000 euro bij SLAM!

De 28-jarige Rosan Peeks uit Apeldoorn heeft maar liefst 30.000 euro gewonnen met het SLAM!-spel Het Wachtwoord. In het programma Het Avondcircus nam Rosan het op tegen twee medefinalisten. Ze wist – live op de radio – het allerlaatste wachtwoord te kraken en gaat naar huis met dit enorme geldbedrag.

Rosan Peeks: “Ik kan het bijna niet geloven en ben dolgelukkig. Het is zo’n groot bedrag! Dat kan ik nu zo goed gebruiken, omdat ik ga verhuizen.”

Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp: “De afgelopen weken hebben onze luisteraars en volgers massaal meegespeeld met Het Wachtwoord. Er kwamen meer dan tienduizend reacties binnen via radio, SLAM!-tv en onze socials. Het is te gek om te zien dat dit zo leeft en dat we elke keer weer een luisteraar blij kunnen maken met zo’n groot geldbedrag.”

Het Wachtwoord
Het spel is inmiddels een begrip op de Nederlandse radio. Luisteraars zitten aan de radio gekluisterd om met de hints, die door de radio-dj’s werden gegeven, wachtwoorden te kraken en daarmee een finaleplek te bemachtigen. In totaal werden er tijdens deze derde editie van Het Wachtwoord vier wachtwoorden geraden. Deze winnaars streden donderdagavond in de finale in het radioprogramma Het Avondcircus met Daniël Lippens en Erik-Jan Rosendahl.

Bron: SLAM!/BM

Bericht delen