Article header image

Lindo Duvall bij Kermis FM

Lindo Duvall is binnenkort weer op de radio te beluisteren. Eind deze maand is hij te horen op Kermis FM, de radiozender van de Tilburgse Kermis. Onlangs nam hij afscheid van Radio 538. Ook andere bekende dj’s van landelijke zenders zijn te horen tijdens de grootste kermis van de Benelux.

Rob Stenders (3FM), Maurice Verschuuren (Q-music) en Domien Verschuuren (3FM) staan in de programmering. Daarnaast is er aanstormend talent zoals Wietze de Jager (Q-music), Henk Kanning (Kink FM), Frank van ’t Hof (Radio 2/Kink FM), Mattie Valk (Q-music), Niels de Koning (Slam!FM) en Paul Stoel, Marijke Roskam en Tjitse Leemhuis (3FM).

“Ik ben er enorm trots op dat bekende dj’s zo enthousiast zijn om naar Tilburg te komen. In combinatie met de talenten is dit een programmering om je vingers bij af te likken. We gaan tien dagen lang knallen!”, aldus Elger van der Wel, hoofd programmering van Kermis FM. Van 22 tot en met 31 juli zendt Kermis FM uit in Tilburg en omgeving op de evenementenfrequentie 107.0 FM en via internet.

Ook dit jaar is er het informatieve middagmagazine T-Time. Het kermisactualiteitenprogramma wordt afwisselend gepresenteerd door bekende presentatoren. Dit zijn onder andere Jeroen Latijnhouwers van RTL, NOS nieuwslezers Fleur Wallenburg, Bart Jan Cune en Matijn Nijhuis, Radio 1-presentatrice Astrid de Jong, Radio Rijnmond-presentatrice Chantal Quak en NCRV-presentator Jurgen van den Berg.

Bron: Fok.nl

Bericht delen