Liesbeth Staats nieuwe presentator VPRO Nooit meer slapen
dinsdag 22 januari 2019

Liesbeth Staats nieuwe presentator VPRO Nooit meer slapen

Vanaf vrijdag 1 februari 2019 presenteert Liesbeth Staats de vrijdagnacht van VPRO Nooit meer slapen, het dagelijkse cultuurprogramma op NPO Radio 1 dat op de overige doordeweekse dagen door Pieter van der Wielen wordt gepresenteerd.

Liesbeth Staats is journalist en presentator. Tot december 2018 was ze een van de vaste gezichten van het reportageprogramma Brandpunt+ bij KRO-NCRV. Voor die omroep maakte en presenteerde ze ook de vierdelige serie De Baby-Industrie, over de misstanden in de wereld van commerciële draagmoeders en anonieme eiceldonoren. Ook presenteerde ze verschillende programma’s voor andere omroepen en ze was jarenlang het gezicht van NOS Jeugdjournaal.

Liesbeth Staats: “VPRO Nooit meer slapen is in korte tijd een instituut geworden waar gasten graag een paar uur slaap voor missen. En ik nu ook! Ik verheug me op de interviews van een uur. De tijd hebben voor een gesprek is een enorme luxe en zeldzaam in ons vak. Alle journalistieke vaardigheden komen samen: hoe wordt een interview een mooi gesprek? Ik kijk er naar uit.”

Bron: VPRO/BM

Bericht delen