Koen Hansen presenteert nieuwe ochtendshow 100% NL
maandag 10 augustus 2020

Koen Hansen presenteert nieuwe ochtendshow 100% NL

100% NL past haar programmering aan. Koen Hansen, die sinds 2015 aan de zender verbonden is, maakt de overstap naar de ochtendshow. Het nieuwe programma, dat Goedemorgen 100% NL gaat heten, is per 31 augustus iedere werkdag tussen 6.00 en 10.00 uur te horen op 100% NL.

Koen Hansen heeft zin in zijn nieuwe avontuur: “De afgelopen weken heb ik al even mogen proeven van de ochtend. Wakker worden met Nederland heeft iets heel bijzonders. Ik zit bomvol ideeën waar ik op dit tijdstip zoveel meer tijd en ruimte voor heb. We trappen september meteen goed af met de Top van de Nederpop. Iedere dag verwelkom ik spraakmakende artiesten in de studio en luisteraars maken kans op een uniek thuisconcert.”

Dag afsluiten met Barry
De Barry Paf Show wordt omgedoopt tot middagshow. Barry Paf: “Ik heb het naar mijn zin bij 100% NL en heb de afgelopen twee jaar met heel veel enthousiasme en passie gebouwd aan De Barry Paf Show. Zo’n programma heeft een bepaald dagritme, en dat ritme is soms lastig te combineren met mijn andere werkzaamheden en sociale leven. Ik ben 100% NL dankbaar dat ik mijn programma in de middag mag gaan doen.”

Carrièreswitch
Chantal Hutten, die sinds december 2018 jaar de middagshow van 100% NL voor haar rekening nam, heeft gekozen voor een carrièreswitch en laat zich omscholen tot verpleegkundige. Ze blijft verbonden aan de zender als oproepkracht. Op zondagmiddag wordt er op 100% NL ruimte gemaakt voor nieuw radiotalent. Het eerste talent dat vlieguren gaat maken is Niels van der Veen, reeds producer bij 100% NL.

Bron: 100% NL/BM
Foto: Marc Verhees/100% NL

Bericht delen