KINK lanceert themazender KINK Distortion
zondag 5 april 2020

KINK lanceert themazender KINK Distortion

Het alternatieve rockstation KINK lanceert op Tweede Paasdag haar tweede themazender genaamd KINK Distortion, een station voor de liefhebbers van metal, hardrock en metalcore.

De zender is vanaf maandag 13 april 18.00 uur 24/7 online te beluisteren via KINK.nl, de KINK app en smart speakers als de Google Home en internetradio’s zoals Sonos. De muziek op KINK Distortion is met veel liefde en kennis van harde zaken samengesteld door twee kenners van het genre: KINK-dj Caroline Westendorp en Jeps Salfischberger.

“Het is hoog tijd dat er een fatsoenlijk radiostation komt waar je de hele dag de beste metal hoort”, aldus Caroline Westendorp. “KINK Distortion eert iconen als Slayer en Metallica, maar staat ook vol in het nu met aandacht voor acts als Parkway Drive, Beartooth en Bring Me The Horizon.”

“Sinds de start van KINK in 2019 is duidelijk dat veel van onze luisteraars grote liefhebbers zijn van de stevigere muziek”, aldus programmadirecteur Michiel Veenstra. “KINK Distortion zal voor die mensen een prachtige aanvulling worden op de bestaande zenders KINK en themazender KINK DNA Classics, waar we de beste alternatieve muziek uit het verleden draaien.”

Bron: KINK/BM

Bericht delen