Kimberley Dekker krijgt nachtprogramma op NPO Radio 2
zondag 13 september 2020

Kimberley Dekker krijgt nachtprogramma op NPO Radio 2

Voormalig Qmusic-dj Kimberley Dekker krijgt een nachtprogramma op NPO Radio 2. Dit meldt ze op Instagram. Na zeven maanden afwezigheid keert Dekker hiermee terug op de landelijke radio.

“Vanaf oktober hoor je me doordeweeks vanaf 00:00 uur. Beetje ouwehoeren en veel fijne muziek van onder andere deze vriend naast me”, aldus Dekker op Instagram. Op de foto staat ze naast het standbeeld van Freddy Mercury. Waarschijnlijk neemt zij het WNL-programma ’t Wordt nu laat over van Carolien Borgers, dat wordt uitgezonden van dinsdag tot en met vrijdag. Borgers volgt bij AVROTROS Daniël Dekker op als presentator van Muziekcafé.

Kimberley Dekker was sinds 2016 te horen bij Qmusic. Dekker begon haar carrière op het toneel en ontwikkelde zich voor en achter de camera. In 2015 koos zij voor een carrière bij de radio door zichzelf op te geven voor het Q-college, waar ze al snel een groot talent bleek en haar eigen programma kreeg. In februari maakte ze bekend te vertrekken bij de zender om aan de slag te gaan als cultureel projectleider.

Bron: Radio.nl/BM

Bericht delen