Dinsdag 16 januari 2018

Kermis FM weer gestart

De evenementenzender Kermis FM heeft haar uitzendingen weer gestart vanaf de Tilburgse kermis. De zender is nog tot en met zondag 31 juli te zien en te horen. De Tilburgse kermis is een van de grootste evenementen van Nederland met jaarlijks ruim 1,5 miljoen bezoekers.

Ook dit jaar verenigen grote namen en nieuwe talenten uit de radiowereld zich op Kermis FM. Sander Hoogendoorn (NPO 3FM), Lars Boele (QMusic), Edwin Noorlander (Radio 538) en Marieke Elsinga (Qmusic) reizen af naar Tilburg om een programma te maken. Daarnaast zijn Casper Meijer (NOS op 3) en zijn ex-collega Rachid Finge, Frank van ’t Hof (NPO Radio 2) & Barry Brand (Radio Decibel), Amber Brantsen (NOS Radio 1) en Saskia Weerstand, Rob Janssen en Tjitse Leemhuis van NPO 3FM in de programmering te vinden.

Ook tijdens deze achtste editie biedt Kermis FM graag een podium aan nieuwe talenten. Onder andere Lieke de Kok (Efteling Radio), Tessa Mol (Roulette FM), Nelleke Arnout (Glow FM/KX Radio), Patrick Coelho (WILD FM/KX Radio) en Niels van der Veen (538 Hitzone/Glow FM) maken radio op de Tilburgse Kermis.

Bron: Mediamagazine/Broadcast Magazine

Bericht delen