Kermis FM gaat weer van start
vrijdag 22 juli 2022

Kermis FM gaat weer van start

Vandaag, vrijdag 22 juli, start Kermis FM haar uitzendingen om 15.00 uur. De tijdelijke radiozender is landelijk te horen via DAB+.

Tijdens de veertiende editie zijn er weer veel jonge talenten op de evenementenzender te horen die verslag doen van de kermis in de binnenstad van Tilburg. Daarnaast zijn er ook bekende namen die een programma maken, zoals Domien Verschuuren en Anton Griep (Qmusic), Jordy Graat (Omroep Brabant), Bas Menting en Mart Meijer (Radio 538), Herman Hofman (NPO 3FM) en Barry Paf (100%NL).

Er is ook veel aandacht voor de ‘side-events’ van de kermis. Zo gaat Kermis FM mee met de Roze Maandag Express die op Roze Maandag vanuit Rotterdam naar Tilburg rijdt. Ook de kermisrun en traditionele kermismis wordt live uitgezonden. Op woensdagmiddag is het kindermiddag en is Hallo Kids Radio te gast, de kinderzender van oud-medewerkers van Efteling Kids Radio.

In Tilburg en omgeving is Kermis FM te ontvangen op 105.9 FM en in heel Nederland via DAB+ op kanaal 7D en internet. Enkele programma’s zijn ook te zien via de Lokale Omroep Goirle.

Bron: Radiofreak/BM

Bericht delen