Dinsdag 16 januari 2018

Joris Reer nieuwe presentator Traffic Radio

Joris Reer begint maandag als presentator bij Traffic Radio. Hij neemt op van maandag tot en met vrijdag tussen 17.00 en 19.00 uur het middagprogramma Traffic Radio LIVE! voor zijn rekening.

Traffic Radio LIVE! is het enige programma op de Nederlandse radio over de spits, met elke file-dag een live verslag de avondspits. Met de meest actuele verkeerssituatie, flitsers, OV reisinfo, interviews en reacties en tips van medeweggebruikers. Regelmatig schuiven ook BN-ers aan als sidekick om de file-informatie voor te lezen.

“Ik kan niet wachten om Nederland te vergezellen in de avondspits. Ik ben van nature nieuwsgierig en behulpzaam. Luisteraars bijpraten over het verkeer en de files is iets waar ik me helemaal in thuis voel!”, aldus Reer.

Ron Lemmens, station manager Traffic Radio: “Ik ben blij om Joris aan het team te kunnen toevoegen. Ik weet zeker dat hij met zijn positieve stemgeluid en creatieve inslag de avondspits op een leuke en interessante manier kan verslaan.”

Joris maakt al sinds zijn vroege tienerjaren radio. Eerst bij verschillende lokale omroepen in Eindhoven en Rotterdam, later bij het Noord-Hollandse Wild FM Hitradio en achter de schermen bij Radio 10. Sinds afgelopen zomer is hij ook al te beluisteren op één van de zusterstations van Traffic Radio, de zakenzender New Business Radio.

Bron: Traffic Radio/Broadcast Magazine

Bericht delen