Jörgen Raymann stopt als presentator Ask Me Anything
vrijdag 4 december 2020

Jörgen Raymann stopt als presentator Ask Me Anything

BNR Nieuwsradio stopt na vier jaar met het radioprogramma Ask Me Anything, gepresenteerd door Jörgen Raymann. “De veranderingen bij BNR betekenen ook voor mij dat het avontuur hier stopt”, zegt Raymann.

“Eind december zal ik mijn laatste radioshow presenteren. Vanaf januari ga ik op zoek naar nieuwe uitdagingen in het nationale en internationale bedrijfsleven en daar kijk ik met een glimlach naar uit”. In Ask Me Anything stelde Raymann vier jaar lang prangende vragen van luisteraars aan experts binnen een bepaalde actuele thematiek.

“Centraal in het programma stond altijd de directe verbinding van de luisteraar met de experts binnen het veld”, stelt Raymann. “Die relatie is uniek, aangezien zowel BNR als ikzelf toegang heeft tot een netwerk van specialisten die over werkelijk elk denkbaar onderwerp meer weten dan wie dan ook. Onder andere dat maakte dit programma zo speciaal.”

Ask Me Anything heeft me bovendien veel geleerd over uiteenlopende onderwerpen; luisteren is belangrijk, goede vragen stellen ook. Dat is waar het bij Ask Me Anything om draaide en ik heb met veel plezier vele luisteraars aan de lijn gehad die daar zeer bedreven in zijn.”

Veranderingen in programmering BNR Nieuwsradio
Het tijdvak tussen 11.00 en 12.00 uur krijgt in de nieuwe programmering een andere invulling, zegt Mireille van Ark, hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio. “We kijken met bewondering terug op vier jaar prachtige, interactieve radio, gemaakt door Jörgen en zijn team, de experts en de slimste luisteraars van Nederland.”

BNR Nieuwsradio start per 1 januari met een vernieuwde programmering. “De wereld verandert en dat zien we ook terug in het luistergedrag. Daar gaan we beter op inspelen, zonder het vertrouwde van BNR te verliezen. We weten waarom je naar BNR luistert, dat houden we zo”, stelt Van Ark. Wat er precies verandert in de programmering van BNR Nieuwsradio wordt binnenkort bekendgemaakt.

Bron: BNR/BM

Bericht delen