Jordi Warners stapt over van SLAM! naar Qmusic
maandag 29 april 2019

Jordi Warners stapt over van SLAM! naar Qmusic

Radio-dj Jordi Warners (23) verlaat SLAM! en gaat aan de slag bij Qmusic. Hij gaat samen met Qmusic dj Hila Noorzai een show in het weekend maken.

Programmadirecteur Dave Minneboo laat weten: “Met Jordi halen we een veelzijdig radiotalent naar Qmusic. Hij is jong, maar heeft al veel ervaring en weet als geen ander hoe hij multimediaal in contact kan staan met de luisteraars. Hij is down to earth en past goed bij het DNA van Qmusic.”

Jordi heeft zin in de nieuwe uitdaging: “Ik heb Qmusic altijd al een mooi en warm radiostation gevonden. Met de kansen die ik daar nu krijg heb ik heel veel zin om mijn creativiteit los te laten en samen met Hila een mooie show te maken op de zaterdag- en zondagavond!”

Jordi Warners is vanaf juni elke zaterdag en zondag samen met Hila Noorzai te horen van 18.00 tot 21.00 uur. Hila breidt haar activiteiten in video daarnaast verder uit binnen De Persgroep: zij gaat per 1 mei deel uitmaken van het presentatorenteam van de Ochtend Show to go van het AD

Jordi Warners startte zijn carrière bij de regionale omroep. Na zijn studie ging hij aan de slag als producer bij Radio 538. In maart 2015 stapte hij over naar SLAM!, waar hij zijn eigen show in het weekend kreeg. Zowel in 2015 als in 2016 werd Jordi genomineerd voor de Marconi Award voor aanstormend talent. In 2016 kreeg Jordi een plek in de weekprogrammering van SLAM!, eerst in de avond en meest recent in de middag.

Bron: Qmusic/BM

Bericht delen