Johan Derksen lanceert radiozender Grolloo Radio
woensdag 7 augustus 2019

Johan Derksen lanceert radiozender Grolloo Radio

Johan Derksen is bezig met de voorbereidingen voor een eigen radiozender. Grolloo Radio draait op dit moment op proef en moet via internet gaan uitzenden. “Het is muziek voor volwassenen, echt voor de fijnproevers”, zei Derksen dinsdag in het online programma Doordekken. De voetbalanalist van Veronica woont in het Drente Grolloo. De uitzendingen komen vanuit zijn tuinhuis.

Op de radiozender zullen de muziekstijlen blues, soul, country, nederpop, americana en cajun te horen zijn. Ook zullen er in de toekomst gepresenteerde programma’s komen. Derksen: “Ik heb een gat in de markt ontdekt. Het is voor de oudere jongeren die nog naar concerten gaan. Ze zijn opgegroeid met Van Morisson en The Band. Dat hoor je niet meer. Je hoort nu smakeloze muziek met dj’s die maar wat aanlullen met sidekicks die overal om lachen.”

Johan Derksen is geen onbekende in radioland. Zo presenteert Derksen al lange tijd een radioprogramma op Radio Rijnmond en is hij ook actief voor de regionale omroep in Drenthe. Daarnaast is hij te horen op de online radiozender 40UP.

Bron: Radiofreak/BM

Bericht delen