Jeroen Latijnhouwers vaste nieuwslezer Veronica Ochtendshow
donderdag 30 augustus 2018

Jeroen Latijnhouwers vaste nieuwslezer Veronica Ochtendshow

Jeroen Latijnhouwers wordt de vaste nieuwslezer van de Veronica Ochtendshow met Giel. Vanaf maandag 3 september gaat hij live het nieuws verzorgen in het ochtendprogramma van Radio Veronica-dj Giel Beelen.

Sinds de start van de Veronica Ochtendshow met Giel op 9 oktober 2017 is de nieuwslezer al veelvuldig te horen geweest in de ochtendshow van de muziekzender, maar vanaf aanstaande maandag maakt Latijnhouwers zijn debuut als vast gezicht.

Giel Beelen: “Mijn side-chick Frederique en ik zijn heel blij met de komst van Jeroen. Hij is niet alleen een goede nieuwslezer, maar ook een fantastische toevoeging voor het team en de Veronica Ochtendshow. Naast echte muziek, nieuws, entertainment en het gesprek van de dag speelt humor namelijk ook een belangrijke rol in de show. Zijn warme stem zorgt voor autoriteit, maar hij is tegelijk altijd scherp en ad rem.”

Jeroen Latijnhouwers: ”Ik ben heel blij, vooral voor Giel. Ik weet hoe geweldig hij het vindt om met mij te mogen werken. Zijn droom komt uit 😉 En oh, ja ik heb er zelf ook enorm veel zin in.”

De Veronica Ochtendshow met Giel is iedere werkdag van 6.00 tot 9.00 uur te horen bij Radio Veronica.

Bron: Talpa Radio/BM

Bericht delen