Jeroen Kijk in de Vegte wint RadioFreak Award voor Beste Sidekick
donderdag 24 oktober 2019

Jeroen Kijk in de Vegte wint RadioFreak Award voor Beste Sidekick

Jeroen Kijk in de Vegte is volgens het publiek de beste sidekick van Nederland. Donderdagochtend werd hij verrast met de RadioFreak Award voor Beste Sidekick tijdens de uitzending van Jan-Willem Start Op op NPO Radio 2.

Jeroen Kijk in de Vegte begint in in 1992 bij, het dan nog publieke, Veronica. Bij de zender maakt hij het radioprogramma Club Veronica Trend. Later is Jeroen een begrip bij de ochtendshow van Robert Jensen. De dj doet in het programma Jensen in de Ochtend op Veronica FM allerlei typetjes na, waaronder Katja Schuurman, Gerard Joling en Bea. Daarnaast doet Jeroen voice-overwerk voor Veronica TV, RTL 4 en Fox Kids Network.

In 2000 stapt hij over naar BNN/3FM, waar hij co-host is van Ruud de Wild in het programma Ruuddewild.nl. Later werkt hij nog voor Yorin FM en Caz! om daarna weer samen met Ruud de Wild bij Qmusic uit te komen. Via Radio 6 komt hij in 2013 bij NPO Radio 2. In juli 2018 start hij samen met Jan-Willem Roodbeen in de ochtend bij het programma Jan-Willem Start Op.

Bron: Radiofreak/BM

Bericht delen