Jeroen Kijk in de Vegte op De Perstribune van MAX
zaterdag 14 maart 2020

Jeroen Kijk in de Vegte op De Perstribune van MAX

Zondag 15 maart is radiopresentator Jeroen Kijk in de Vegte te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, vanaf 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Jeroen Kijk in de Vegte is elke werkdag te horen in één van de populairste radioprogramma’s van Nederland, het NPO Radio 2-programma Jan-Willem Start Op. Samen met Jan-Willem Roodbeen helpt Kijk in de Vegte Nederland de dag aan te vangen met muziek en gesprekken over het nieuws en het leven. Vorige maand begonnen de dj’s een ‘burgerinitiatief’ om aandacht te vragen voor de aardbevingsproblematiek in Groningen. Kijk in de Vegte is ook bekend als voice-over van RTL Boulevard en als oud-deelnemer van Wie is de Mol?.

In De Perstribune signaleert mediajournalist Ron Vergouwen bovendien deze week weer opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met dit keer onder meer aandacht voor het fenomeen ‘voice-overs’. Vanwege de komst van Jeroen Kijk in de Vegte zet Vergouwen de meest opvallende televisiestemmen op een rij. De Perstribune wordt deze week gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen