Article header image

Jeroen de Bakker naar radiobedrijf 538 Groep

Jeroen de Bakker is benoemd tot Brand & online directeur bij het nieuwe radiobedrijf, waaronder de merken 538, Radio Veronica, Radio 10 en Sky Radio vallen. De Bakker heeft zijn sporen verdiend met ruim 20 jaar ondernemen en adviseren op het gebied van merkstrategie, media-innovatie, (online) marketing en technologie.

De Bakker: “De nieuwe onderneming is een always on mediabedrijf waar creativiteit & content voorop staan en waar de uitdaging ligt om van sterke radiozenders medium onafhankelijke muziek- en entertainment-erken te maken. Ik kijk er naar uit om met mijn ervaring en kennis van het transformeren van merken en organisaties een grote bijdrage te leveren aan het nieuwe radio-bedrijf. De organisatie beschikt over een groot content- en ontwikkelteam en er ligt een ambitieuze roadmap met innovaties. Ik kijk er enorm naar uit om dit allemaal in goede banen te leiden”.

Na zijn opleiding begon De Bakker in de reclame-industrie. In 1997 begon hij Qi, een succesvol digitaal merkenbureau. Na 7 jaar is het bedrijf verkocht en werd De Bakker managing director en directeur strategie & innovatie bij TBWA. In 2010 was hij betrokken bij de oprichting van Lab1111, een creatief bedrijf dat digitale communicatie- en mediaproducten ontwikkelt.

Bron: 538 Groep/Broadcast Magazine

Bericht delen