dinsdag 16 januari 2018

Jasper de Vries van Q-music naar NCRV

Jasper de Vries maakt per 7 september de overstap van Q-music, waar hij sinds 2005 werkt, naar de NCRV. Hij word presentator van het Radio 2- programma Music Matters op zaterdag- en zondagochtend van 06.00 tot 09.00 uur.

Hij volgt Sander Guis op die het nieuwe programma Guis! gaat presenteren op zaterdag- en zondagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur.

De Vries: “Na het mooie hoofdstuk Q-music ga ik verder met het lezen in mijn radioboek en begin met veel plezier aan het spannende hoofdstuk dat NCRV heet. Ik ben blij dat ik het muzikale kindje van Sander Guis mag overnemen en hoop er elk weekend voor te zorgen dat luisteraars met een glimlach aan de dag beginnen. De inbreng van luisteraars blijft, evenals de muziek, een belangrijke rol spelen in het programma.”

Guis kijkt er naar uit om zijn tanden te zetten in de nieuwe middagshow. “De middagshow in het weekend is voor mij een geweldige, nieuwe uitdaging. Het wordt een speels, muzikaal geheel met oog voor nieuw talent en live muziek. Een vrolijke aanvulling op het ritje naar de meubelboulevard, de boodschappen, het autowassen of waar je dan ook mee bezig bent tijdens je vrije uren. Ik ben blij dat de NCRV me deze kans biedt en heb er enorm veel zin in,” aldus Guis.

Guis! vervangt Helemaal Haandrikman met Bert Haandrikman, die verhuist naar maandag tot en met vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur.

Bron: NCRV

Bericht delen