Jan Peter Balkenende eerste gast in Groene Groeiers op New Business Radio
woensdag 9 september 2020

Jan Peter Balkenende eerste gast in Groene Groeiers op New Business Radio

Hoe laten we de wereld na aan de volgende generaties? Droogte, opwarming van de aarde, uitputting van grondstoffen en luchtvervuiling. Hebben we betaalbare oplossingen voor deze problemen? Dit en meer hoor je vanaf vrijdag 11 september elke maand in het radioprogramma Groene Groeiers op New Business Radio.

Duurzaamheid is niet meer weg te denken. In ons dagelijks leven, de politiek en natuurlijk op het gebied van business. In Groene Groeiers gaat presentator Glenn van der Burg met verschillende studiogasten op zoek naar een match die leidt tot innovatieve processen, producten en diensten die duurzaam én rendabel zijn.

In dit radioprogramma hoor je de uitdagingen van ondernemers, de duurzame oplossingen, inspiratie en dus ‘de match’. Of niet. Groene Groeiers is een ondernemersnetwerk van VNO-NCW, waarin ondernemers duurzaamheidsuitdagingen aangaan.

Yousef Yousef: “Als voorzitter van het VNO-NCW netwerk Groene Groeiers maak ik me extra sterk voor de jonge, innovatieve ondernemers. Zelf ben ik met mijn bedrijf LG Sonic in Zoetermeer een scale up. Ik weet als geen ander wat je nodig hebt om te kunnen groeien. Mooi dat we een talkshow starten waarin we dat bespreken.”

Groene Groeiers is voortaan elke tweede vrijdag van de maand tussen 11.00 en 12.00 uur te beluisteren op New Business Radio. In de eerste uitzending zijn onder meer Yousef Yousef, (voorzitter Groene Groeiers), Jan Peter Balkenende (voorzitter DSGC) en Saskia Kapinga (vice president external relations Shell) te gast.

Het programma is ook terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

Bron: New Business Radio/BM

Bericht delen