dinsdag 16 januari 2018

Jan Paparazzi terug bij Radio Veronica

Jan Paparazzi is vanaf vrijdag weer te horen bij Radio Veronica. Hij wordt de sidekick van dj Martijn Muijs in de vrijdagavondshow. Muijs en Paparazzi de Radio Veronica luisteraar iedere vrijdagavond in weekendstemming.

Paparazzi was eerder de vaste sidekick van Robert Jensen bij Veronica FM, Yorin FM en daarna bij Radio Veronica. Hij presenteerde ook samen met Patrick Kicken de ochtendshow bij Radio Veronica. Tot voor kort maakte hij een programma bij RADIONL.

Paparazzi: “Radio Veronica is toch het radiostation waar altijd iets gebeurt en waar humor een belangrijke plaats inneemt. Niet alleen bij bijvoorbeeld Patrick Kicken of Rob van Someren in de middag. Ook in de avond geef ik samen met Martijn Muijs hoe dan ook de lachgarantie af. Zeker weten!”

Muijs: “Jan is een radioheld die al een tijdje niet meer te horen was op de nationale radio. Gelukkig komt daar nu verandering in! Ik vind het heel tof om samen met hem een programma met het ultieme weekendgevoel te gaan maken. Want als Jan er is, is het altijd lachen!”

Bron: Radio Veronica/Sky Radio Group

Bericht delen