dinsdag 16 januari 2018

Jan des Bouvrie presenteert maandag Tijd Voor Twee

Interieurontwerper Jan des Bouvrie maakt maandag zijn debuut als radiodj. Tussen 13.00 en 14.00 uur presenteert hij eenmalig het KRO-programma Tijd voor Twee, dat al ruim zestien jaar wordt gemaakt door Frits Spits en zijn team. Des Bouvrie en Spits zijn aan elkaar gekoppeld voor het nieuwe televisieprogramma Hand van de Meester van MAX.

Des Bouvrie is al jaren toonaangevend op het gebied van interieurs en design. Als die carrière niet van de grond was gekomen, was hij dolgraag dj geworden. Des Bouvrie gaat in de leer bij Frits Spits. Nadat hij enkele lessen heeft gevolgd, staat hij maandag voor zijn meesterproef: zelfstandig een uur lang Spits’ populaire programma presenteren. Des Bouvrie interviewt aan de Tafel voor Twee een actuele gast, speelt met enkele luisteraars De Tweespraak, bespreekt nieuws en kondigt platen aan.

In Hand van de Meester geven prominenten antwoord op de vraag: als ze niet hun huidige vak hadden uitgeoefend, wat hadden ze dan het liefst gedaan? In het programma is te zien hoe het hen vergaat als zij alsnog die kans krijgen. In dit programma zijn de hoofdpersonen zowel leerling als meester, de ene bekende Nederlander gaat in de leer bij de ander. Zo wordt op estafette-achtige wijze gevolgd hoe BN’ers elkaar de kneepjes van hun vak overbrengen.

Hand van de Meester wordt geproduceerd door E.V.A. Media en is vanaf zondag 22 mei wekelijks te zien op Nederland 1.

Bron: Omroep MAX/Broadcast Magazine

Bericht delen