Jaap Brienen gaat Sublime Ochtendshow presenteren
donderdag 28 januari 2021

Jaap Brienen gaat Sublime Ochtendshow presenteren

Dj Jaap Brienen zal vanaf maandag 1 februari de ochtendshow presenteren op Sublime. Tot dusver presenteerde hij Funky Friday op vrijdagmiddag.

“Ik ga van 7.00 tot 10.00 uur aan de gang met de Sublime Ochtendshow”, zo meldt Jaap Brienen aan De Stentor. Vijf jaar geleden maakte hij ook al een ochtendshow bij NPO Radio 6 Soul en Jazz. “De magie van de ochtend heeft me altijd getrokken. Ik kijk er nu al naar uit.”

“Ik laat de luisteraar wakker worden met de oude én de nieuwe helden uit de funk, soul en jazz: Stevie Wonder, Aretha Franklin, maar ook Gregory Porter en Anderson Paak. Ik vertel daarbij ook de verhalen achter de muziek. We zijn nu nog druk bezig met de voorbereidingen. We gaan voor vaste gasten, zijn bezig met jingles en de verdere finetuning van de audiovormgeving. We zijn er klaar voor komende maandag!”

Francis Broekhuijsen, die momenteel nog de ochtend presenteert, verschuift naar de avond en gaat doordeweeks van 19.00 tot 21.00 uur het programma The Sublime Experience presenteren en elke vrijdag Funky Friday. Verder heeft Candy Dulfer zich aan Sublime verbonden: vanaf zondag 7 februari brengt zij wekelijks gedurende twee uur Candy’s World vanaf 19.00 uur.

Bron: De Stentor/BM
Foto: Sublime

Bericht delen