Iris Schut nieuwe nieuwslezer avonduren Qmusic
woensdag 30 december 2020

Iris Schut nieuwe nieuwslezer avonduren Qmusic

Vanaf januari is Iris Schut elke avond te horen als nieuwslezer van het NU.nl nieuws op Qmusic. Zij vult hiermee het team van nieuwslezers aan, bestaande uit Anne-Marie Rozing (ochtendshow), Fien Vermeulen (overdag) en Anton Griep (middagshow en vooravond).

Iris Schut begon haar carrière in 2016 bij Radio 538 en groeide in de jaren erop door tot eindredacteur van de nieuwsredactie van Talpa Radio, waar Radio 538, Sky Radio, Radio 10 en Radio Veronica onder vallen. Ook ging ze er aan de slag als nieuwslezer.

Iris Schut: “Qmusic is een prachtzender en van de nieuwsmerken van moederbedrijf DPG Media gaat mijn hart als journalist sneller kloppen. Ik ben ook heel blij dat ik naast mijn werk achter de schermen als nieuwscoördinator bij Qmusic, nu ook de kans krijg om me nog verder te ontwikkelen als nieuwslezer van het NU.nl nieuws, met deze mooie plek in de avond.”

Onlangs maakten Qmusic en NU.nl bekend kun handen ineen te slaan voor de nieuwsbulletins op Qmusic. De nieuwslezers werken vanaf januari samen met de redactie van NU.nl om luisteraars het laatste nieuws te bieden. Het Qmusic nieuws door NU.nl is elk uur op de zender te horen en tijdens de ochtend- en middagshow elk half uur.

Bron: Qmusic/BM

Bericht delen