Igmar Felicia naar Radio 538
Vrijdag 05 april 2019

Igmar Felicia naar Radio 538

Igmar Felicia, tot dusver actief bij Qmusic, wordt 538-dj. Hij is vanaf 1 mei elk weekend te horen op 538, met een eigen programma op zaterdag- en zondagavond. Maar dat is nog niet alles…

Igmar Felicia wordt ook een vast gezicht van het YouTube-kanaal van 538. Je hebt ‘m misschien al eens voorbij zien komen op Instagram, bijvoorbeeld als z’n populaire typetje Ferry uit Heemstede. Igmar: “Ik sta te springen om aan de slag te gaan bij 538. Al vanaf de eerste klas heb ik een 538-schoolagenda. Vanaf dat moment is de liefde er en is die nooit meer weggeweest. Ik ben super blij met de kansen die ik krijg om een echte Igmar-show te gaan maken en ga mij daarnaast focussen op online formats waar 538 grote stappen in zet. Ik zit vol met ideeën en kan niet wachten om te beginnen.”

Menno de Boer, radio director 538: “Igmar is een echte radio én video-personality met een enorm bereik. Al vanaf het eerste moment dat hij op ons 538 Hitzone-themakanaal presenteerde viel zijn unieke scherpte, brutaliteit en liefde voor radio op. Hij past als een handschoen bij 538 en we zijn blij dat hij komt en onderdeel wordt van het team van 538. Binnenkort maken we meer details over de vernieuwde programmering bekend.”

Bron: Radio 538/BM

Bericht delen