Humberto Tan wil column Peter Heerschop voortzetten in zijn radioprogramma
maandag 5 september 2022

Humberto Tan wil column Peter Heerschop voortzetten in zijn radioprogramma

Humberto Tan heeft cabaretier Peter Heerschop aangeboden zijn column Lieve Marianne voort te zetten in zijn radioprogramma. De presentator deed dit voorstel in zijn talkshow op RTL 4.

In Humberto Op Zondag werd uitgebreid stilgestaan bij het naderende afscheid van Heerschop bij Radio 538. Na twintig jaar moet de cabaretier stoppen met Lieve Marianne. Talpa wil de programmering op de zender anders invullen.

Edwin Evers en Marianne Timmer bedankten Heerschop voor zijn column. De cabaretier begon met de reeks in 2002, toen hij met Evers voor Radio 538 naar de Olympische Spelen in Salt Lake City mocht. Hij schreef de zogenaamde dagboekaantekeningen voor Timmer. Dat deed hij, omdat de schaatsster tijdens een interview vlak voor de Spelen had gezegd alleen op sport te willen focussen. “Dan hou ik het nieuws wel voor je bij”, zei Heerschop toen. Het project is volgens de cabaretier uitgegroeid tot zeker vierduizend pagina’s tekst.

Aan het einde van het item zei Humberto dat hij Heerschop graag in zijn vrijdagmiddagshow op NPO Radio 1 wil hebben. Tot ieders verbazing zei de cabaretier niet meteen ja. “Daar ga ik over nadenken”, kreeg Tan als antwoord.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen