Dinsdag 16 januari 2018

Humberto Tan stopt met ochtendshow BNR

Humberto Tan stopt per 18 maart met zijn dagelijkse ochtendprogramma op BNR Nieuwsradio. Tan en BNR zijn in goed overleg tot deze conclusie gekomen.

Humberto Tan: “Tweeënhalf jaar, elke dag zo vroeg je bed uit gaat je niet in de koude kleren zitten. Zeker als je buiten dit programma ook nog een druk werkschema hebt. Daar kwam bij dat ik tijd en ruimte nodig heb om aan de vrouweneditie van mijn boek Rondom Tan te werken. Bovendien ben ik benaderd voor een tv commercial. Een en ander is lastig te combineren.”

BNR-hoofdredacteur Sjors Fröhlich vindt het jammer dat Humberto Tan stopt met zijn programma. “Humberto heeft enorm veel voor BNR betekend. Daar zullen wij hem altijd dankbaar voor zijn”, aldus Fröhlich. “Het feit dat Humberto een hoofdrol zal vervullen in een nieuwe tv-campagne is mijns inziens niet te combineren met zijn journalistieke werk als nieuwsanchor van BNR. Ik begrijp de overwegingen van Humberto echter zeer goed en respecteer zijn keuze.”

Humberto Tan en BNR Nieuwsradio bekijken of de presentator in de toekomst nog wel iets voor het station kan blijven betekenen.

Bron: BNR

Bericht delen