Het Oor Wil Ook Wat ook op zondag op NPO Radio 2
zondag 27 september 2020

Het Oor Wil Ook Wat ook op zondag op NPO Radio 2

Zaterdag 3 oktober start de nieuwe programmering van NPO Radio 2. KRO-NCRV dj Emmely de Wilt zal vanaf dan haar programma Het Oor Wil Ook Wat behalve iedere zaterdag ook iedere zondag presenteren, van 10.00 tot 12.00 uur op NPO Radio 2.

In Het Oor Wil Ook Wat gaan de liefde voor muziek, verhalen van luisteraars, even pijnlijke als ontroerende ontboezemingen en vrolijke onzin hand in hand. Dit allemaal onder de bezielende leiding van De Wilt, die graag haar oor te luister legt.

Emmely’s carrière is het afgelopen jaar in een stroomversnelling geraakt. Waar ze eerst nog in de nacht Motel De Wilt presenteerde, mocht ze eind 2019 Stefan Stasse vervangen tijdens de Top 2000, nam ze Bureau Kijk In De Vegte over, bedacht ze Het Oor Wil Ook Wat en won ze als klap op de vuurpijl ook nog de Marconi Award voor Aanstormend Talent.

De Wilt: “Ik kan iedereen aanraden om Het Oor Wil Ook Wat te luisteren. Bijvoorbeeld in de file bij de milieustraat. Of bij het preiplanten. Of tijdens het braken in de emmer naast je bed, na een nacht die vast leuk was als je je hem kon herinneren. Is leuk hoor. Het programma bedoel ik, Het Oor Wil Ook Wat. Hoe dan ook, ik vind het oprecht een grote eer om met een geweldig team op dit tijdstip radio te mogen maken.”

Bron: KRO-NCRV/Radiotrefpunt/BM

Bericht delen