Dinsdag 16 januari 2018

Henkjan Smits vervangt Ron Brandsteder bij MAX

Henkjan Smits is in april een paar weken de vervanger van Ron Brandsteder bij Omroep MAX. Iedere zaterdagmiddag presenteert hij op NPO Radio 5 een nieuw programma: De Smits Show.

Smits draait dan de beste en mooiste muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80. Om het lunchprogramma voor iedereen zo smakelijk mogelijk te maken, neemt hij naar eigen zeggen zowel een zoet liedje als een hartige plaat mee. Net als Ron Brandsteder speelt hij met de luisteraars De Cover Quiz, waarin herkomst en hertalingen van legendarische platen centraal staan. Een gloednieuwe quiz (met een knipoog naar Ron Brandsteder) is: De Showbizz Quiz, omdat Ron er toch niet is. Hierin wordt de kennis over de glitter & glamour en de rich & famous van vroeger en nu getest.

Smits: “Ontzettend leuk dat ik de stoel van Ron Brandsteder voor een paar weken warm mag houden! Met De Smits Show krijg ik de kans om de luisteraars een muzikale lunch te serveren en daarnaast ook leuke spelletjes met ze te spelen.” Smits blijft in april ook zijn dagelijkse programma Tijd voor MAX Radio presenteren, met afwisselend Elles de Bruin of Margreet Reijntjes. Zaterdag 30 april keert Ron Brandsteder terug.

Bron: OmroepMAX/Broadcast Magazine

Bericht delen