Dinsdag 16 januari 2018

Harry de Winter & Rob Stenders beginnen 40UP

40UP Radio is het nieuwe internet radiostation van Harry de Winter en Rob Stenders. Het grootste deel van de dag zendt het station non stop uit en in de avonduren wordt de muziek uitgezocht en gepresenteerd door echte ouwe mannen van vlees en bloed. Zoals Mart Smeets, Johan Derksen, Leo van der Goot, Vincent van Engelen, Jan Donkers en natuurlijk de oprichters zelf.

Stuk voor stuk namen die in de jaren zeventig en tachtig Hilversum 3 groot gemaakt hebben, niet in de laatste plaats door hun eigenzinnige maar alom gewaardeerde muziekkeus. 40UP Radio is het enige station dat nog echte platen en CD’s draait, uit de eigen collectie van genoemde heren. Bijzonder is dat de presentatoren zelf de techniek verzorgen iets wat in de jaren zeventig echt niet aan de orde was. Kortom ouderwetse radio in een nieuwe frisse jas en alleen te beluisteren via internet, dus op Sonos, tablet, iPhone of ander streaming device in een beter dan FM-kwaliteit.

40UP Radio wordt dagelijks geproduceerd in Desmet Studio’s in Amsterdam waar een speciale 40UP studio is ingericht met de oudste apparatuur die we nog op zolder konden vinden. Alles lekker analoog waardoor 40UP Radio ook zo geweldig klinkt. Beluister de nieuwe zender hier.

Bron: Desmeet Studio’s/Broadcast Magazine

Bericht delen