Giel Beelen verstoort optreden Tim Knol met stripper
Donderdag 22 maart 2018

Giel Beelen verstoort optreden Tim Knol met stripper

Radio-dj Giel Beelen liet donderdagmorgen in zijn programma bij Radio Veronica een stripper los terwijl zanger Tim Knol net een minuut live aan het zingen was.

Knol was allesbehalve blij en liep boos weg. Het resultaat? Beelen krijgt op social media en op andere radiostations de wind van voren. Maar de Veronica-dj heeft ‘absoluut geen spijt’.

Het idee voor de stripper, in dit geval een vrouw in een politiepak die haar borsten liet zien, ontstond bij Beelen niet zomaar. Eind vorig jaar liet zijn collega Frank Dane van Radio 538 een streaker los in zijn studio terwijl zangeres Maan aan het zingen was. Zij schrok zó van de blote man dat ze spontaan in tranen uitbarstte.

Collegazanger Tim Knol was destijds woest en begon direct vurig te twitteren. ‘Kut radio! 538, ongelooflijke prutsers! Zo met artiesten omgaan. Niemand moet meer naar die kut radiozender gaan om zijn liedje te promoten. Flikker op.’ schreef hij. Knol ontketende met zijn relaas een ware hetze en Radio 538 ging diep door het stof.

Tim Knol reageerde donderdag in de uitzending van Beelen woedend op de stripper, maar volgens Beelen hebben de twee het achteraf goed uitgepraat. Knol ontkent dat echter.

Bron: AD/BM

Bericht delen