Francis Broekhuijsen nieuwe stem Sublime Sunrise
woensdag 20 november 2019

Francis Broekhuijsen nieuwe stem Sublime Sunrise

Francis Broekhuijsen is vanaf nu de nieuwe vaste stem van Sublime Sunrise, de ochtendshow van Sublime. Met de start van Francis Broekhuijsen neemt de zender afscheid van Sander de Heer.

Sebastiaan van Rijnsoever, Managing Director van Sublime: “Sinds vorig jaar augustus heeft Sander voor en achter de schermen een waardevolle bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Sublime en Sublime Sunrise. In goed overleg hebben we besloten om uit elkaar te gaan. Op basis van het fundament dat Sander heeft neergezet zullen we met Francis Broekhuijsen de ochtendshow Sublime Sunrise voortzetten. We zijn Sander enorm dankbaar voor wat hij voor Sublime heeft gedaan. Francis zal onder andere cultuur, kunst en uiteraard ook muziek en artiesten een nog sterkere plek in de programmering van Sublime geven.”

Francis Broekhuijsen: “Het is een grote eer om Sublime Sunrise te mogen presenteren, omdat de zender muziek draait waarmee ik ben opgegroeid. Het is muziek die verankerd is in mijn DNA. Daarnaast is Sublime een zender waar ik altijd weer nieuwe muziek ontdek. En deze ontdekkingsreis wil ik graag delen met de luisteraars van Sublime.”

Bron: Sublime/BM

Bericht delen