Article header image

Foute Kersttruiendag bij Qmusic

Op 15 december is het Internationale Foute Kersttruiendag, een wereldwijd initiatief van Save the Children. Qmusic omarmt deze dag door in de aanloop naar 15 december geld op te halen voor dit goede doel en op de dag zelf foute kerstmuziek te draaien.

Zo verandert het Foute Uur, dat elke dag te horen is tussen 9 en 10, die dag in het Foute Kerstuur. En voor elke honderd donaties wordt het Foute Kerstuur verlengd. Directeur Pim Kraan van Save the Children is verheugd over deze samenwerking: “We vinden het fantastisch dat Qmusic de Foute Kersttruiendag omarmt. We hopen samen met Qmusic en de luisteraars de levens van vele kinderen over de hele wereld te kunnen redden of verbeteren met medische zorg, goede voeding en voorlichting.”

Door heel Nederland komen mensen in actie in een Foute Kersttrui, om geld op te halen voor kinderen op de vlucht die letterlijk in de kou staan. Qmusic gaat mee in de actie: op Qmusic.nl kunnen luisteraars vanaf vandaag een donatie van 3 euro doen voor Save the Children. Op de dag zelf wordt in de ochtendshow van Mattie, Fien en Igmar bekend gemaakt hoe veel Foute Kersturen er die dag zullen zijn. Het maximum is 15 uur (van 9.00 tot 24.00 uur).

Bron: Qmusic

Bericht delen