Eva Koreman nieuwe presentator 3voor12 Radio
donderdag 23 augustus 2018

Eva Koreman nieuwe presentator 3voor12 Radio

Eva Koreman is de nieuwe presentator van 3voor12 Radio. Vanaf 3 september is zij de vaste dj van het late night muziekprogramma van de VPRO. Hiermee volgt zij Roosmarijn Reijmer op die het radioprogramma sinds 2011 presenteerde.

Eva Koreman is radio- en televisiepresentator en voice-over. Al tijdens haar studie begon ze met radiomaken bij Amsterdam FM. Daarna werkte ze onder meer bij Q-Music en NPO 3FM waar ze op dit moment nog de lunchshow (BNNVARA) presenteert.

Eva Koreman: “Het bad van muziekliefde en eigenzinnigheid dat zo typerend is voor 3voor12 Radio is als thuiskomen voor me. Ik vind weinig leuker dan mensen verrassen, zowel in het dagelijks leven als op de radio. Dat ga ik nu in de avond doen. Hoewel ik overdag presenteren ook fijn vind, klopt mijn hart vooral sneller voor het pionieren, het brengen van nieuwe muziek. Bij 3voor12 Radio neem ik de luisteraar graag mee op avontuur.”

3voor12 is VPRO’s crossmediale platform voor alternatieve popmuziek op internet, radio, televisie en in de VPRO Gids. 3voor12 Radio is te beluisteren van maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot middernacht op NPO 3FM.

Bron: VPRO, foto Jelmer de Haas

Bericht delen