Edwin van der Sar en Stefan Stasse presenteren finale Ajax Radio Top 100
vrijdag 17 september 2021

Edwin van der Sar en Stefan Stasse presenteren finale Ajax Radio Top 100

De afgelopen weken konden Ajax-fans stemmen op hun favoriete Ajax-tracks. Zaterdag 18 september tussen 10.00 en 19.00 uur zijn de populairste nummers te horen via JUKE tijdens de Ajax Radio Top 100.

Algemeen directeur van Ajax Edwin van der Sar en NPO Radio 2 presentator Stefan Stasse presenteren de ontknoping van de lijst tussen 17.00 en 19.00 uur. De hele uitzending wordt live uitgezonden vanuit de Johan Cruijff ArenA.

Voetbalfans kunnen via Ajax Radio luisteren naar het live verslag van de officiële duels, voorzien van commentaar door Diederik van Zessen en Anne de Jong. Daarnaast hoor je op de zender de grootste hits en Ajax-klassiekers. Op zaterdag 18 september kunnen luisteraars genieten van de 100 beste Ajax-tracks, gekozen door meer dan 2000 fans en liefhebbers. Deze wordt live uitgezonden vanaf een speciale studio naast de cornervlag van het veld van de Johan Cruijff ArenA, waar landskampioen Ajax het in de avond opneemt tegen SC Cambuur.

Diederik en Anne bijten samen met oud-Ajacied Eyong Enoh het spits af en presenteren tussen 10.00 en 13.00 uur het eerste deel van de Ajax Radio Top 100. Zij dragen het stokje over aan Ajax TV-presentator Hein van den Bogaert en Ajax Vrouwen-speler Kay-lee de Sanders. Tussen 15.00 en 17.00 uur is het de beurt aan stadion speaker Rob van Rossum en Ajax eSporter Dani Hagebeuk om de lijst te presenteren. Edwin van der Sar en Stefan Stasse sluiten de lijst tussen 17.00 en 19.00 uur af en maken dan bekend welk nummer de populairste Ajax-track onder de fans is.

Gedurende de rest van het seizoen krijgen bezoekers tijdens thuiswedstrijden in de Johan Cruijff ArenA de kans om hun favoriet uit de Ajax Radio Top 100 in het stadion te laten horen via een stemming.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen