Edwin Evers wil voorlopig geen radio maken
zaterdag 21 november 2020

Edwin Evers wil voorlopig geen radio maken

Radioluisteraars die hopen op een comeback van Edwin Evers hoeven daar voorlopig niet op te rekenen. De voormalig dj van Radio 538 wijst alle aanbiedingen van zenders momenteel af, zei hij in het BNR-programma Ask Me Anything.

Aan een ochtendprogramma moet hij al helemaal niet denken. “Ik mis het radiomaken niet. Maar ik ben ook niet voor niets gestopt”, aldus Edwin. “Ik ben er ook wel heel duidelijk in dat ik nu wat anders aan het doen ben. Ik heb wel veel contact met mensen uit het wereldje, maar ik wil nu andere dingen doen.”

Een dagelijks programma wil Edwin voorlopig niet, laat staan een ochtendshow. “Dat is sowieso niet bespreekbaar. Dus als het wat zou zijn, zou het ergens midden op de dag zijn.”

Edwin wil eerst kijken of hij het gevoel van radio willen maken weer terugkrijgt. “Het gaat mij vooral om het vaste stramien waar ik heel lang in gezeten heb, dat wil ik nog even niet. Ik heb zoveel vrijheid nu. Ik kan doen wat ik wil, wanneer ik wil, vooral muziek maken in mijn studio thuis.”

Bron: AD/BM

Bericht delen