Edwin Evers vervangt Coen Swijnenberg in middagshow
vrijdag 20 december 2019

Edwin Evers vervangt Coen Swijnenberg in middagshow

Edwin Evers keert na ruim een jaar weer terug op Radio 538. De dj wordt in januari de vervanger van Coen Swijnenberg, die momenteel ziek thuis zit. Dat maakte Evers donderdag bekend in De Coen & Sander Show.

Evers neemt de plek in van Barend van Deelen, die momenteel naast Sander Lantinga te horen is in de middagshow op Radio 538. Het is nog niet bekend hoe lang Evers de honneurs zal waarnemen.

Wat Swijnenberg mankeert, is nog niet bekendgemaakt. “Coen heeft even wat rust nodig”, vertelde zijn collega Lantinga in november. Een paar weken later meldde Swijnenberg op Twitter “dat het momenteel niet zo lekker gaat. De batterij is leeg en mijn lijf heeft flink aan de noodrem getrokken. Al wil ik nog zo graag, het gaat simpelweg even niet.”

Swijnenberg presenteert De Coen en Sander Show sinds 2006, samen met Lantinga. Eerst werd het radioprogramma uitgezonden door BNN op NPO 3FM. In 2015 stapten Lantinga en Swijnenberg over naar de zender Radio 538. Evers was tot december 2018 te horen bij 538 in het programma Evers Staat Op, dat hij toen al twintig jaar presenteerde.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen