Edson Da Graça presenteert Morning Glory op NPO 3FM
donderdag 22 juli 2021

Edson Da Graça presenteert Morning Glory op NPO 3FM

In de 3FM-zomerochtendshow Morning Glory praat Edson da Graça je bij over alles wat je moet weten om je zomerdag fris en goed geïnformeerd te beginnen. Dit doet hij samen met sidekicks Noa Vahle en Roelof de Vries.

Het drietal vervangt de vakantievierende Sander Hoogendoorn en zijn sidekick Tijs Boontjes. In Morning Glory wordt tijdens de Olympische Spelen ruim aandacht besteed aan alles wat er in Tokio gebeurt. En om het scherp te houden, gaat het presentatietrio met elkaar en met de luisteraar de strijd aan in de Olympische Pool: wie is de beste voorspeller van de medaillespiegel van de Spelen?

Verder zijn er, omdat het komkommertijd is, mooie caloriearme prijzen te verdienen met de nu al legendarische komkommerbingo. Natuurlijk staat goede muziek centraal en zijn er liveoptredens om de dag vrolijk te beginnen. Morning Glory is vanaf 26 juli drie weken lang iedere werkdag te beluisteren tussen 06.00 uur en 09.00 uur bij BNNVARA op 3FM.

‘Het is een eer’
Edson da Graça: “Het is een eer om de ochtendshow op 3FM te mogen doen. Toen de vraag kwam of ik radio wilde maken, iets wat ik nog niet eerder gedaan heb, begon het meteen te kriebelen. Ik heb er ontzettend veel zin in! Samen met Roelof en Noa kijk ik ernaar uit om geheel onbevangen en, hopelijk, met veel humor de ochtend een vlammende start te geven.”

Edson da Graça (1981) is comedian, acteur en presentator. Hij maakt onder meer Willem Wever en Nieuwe Baasjes voor NPO Zapp. Hij maakt met Morning Glory zijn debuut op de radio.

Noa Vahle (1999) werkte eerder achter de schermen bij Synaps, het buitenlandplatform van BNNVARA, en bij VI.

Roelof de Vries (1979) presenteert voor BNNVARA het programma B.V.S.C. op NPO Radio 1. Hij won in 2018 de zomereditie van De Slimste Mens.

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen