Dit Was De Radio: Keert Giel definitief terug op NPO Radio 2?
dinsdag 9 juli 2024

Dit Was De Radio: Keert Giel definitief terug op NPO Radio 2?

Harm Edens, Arjan Snijders en Ron Vergouwen brengen wekelijks analyses, verhalen, veel opvallende of grappige fragmenten én een gulle lach over dat fraaie medium: de radio. Elke dinsdag verschijnt weer een nieuwe aflevering in alle grote podcast-apps.

Daarnaast is er voor ‘vrienden van de show’ ook weer elke week een exclusieve bonusshow te beluisteren.

Met in aflevering 172:
Giel Beelen keert terug op NPO Radio 2! Samen met Roelof de Vries wordt hij de nieuwe zomerinvaller van het ochtendprogramma Jan-Willem Start Op! Is de deur nu open voor een definitieve terugkeer?

Door het conflict met werkgever BNNVARA pikt Giel nu deze zomerklus af van van Morad El Ouakili. Maar Morad is alweer terug via Omroep Powned, onder andere als festival-verslaggever bij Concert At Sea. Even luisteren wat hij daar uitspookt!

Op Radio 10 luisteren we nog even naar het betoog dat Rob van Someren hield voor zijn luisteraars, want waarom neemt hij opeens genoegen met een ‘verbanning’ naar het weekend?

Gijs Staverman is inmiddels begonnen op zijn plek bij Radio 10, natuurlijk luisteren we even wat hij zegt over de Somertijd-soap én we horen waarom Matijn Nijhuis zijn nieuwe vaste nieuwslezer wordt.

Op Qmusic wordt Mattie Valk na de zomer gekoppeld aan Miljuschka Witzenhausen, die Marieke Elsinga vervangt tijdens haar zwangerschapsverlof. Hoe tijdelijk is dat duo en wat vinden we van de keuze voor deze tv-maker?

Op NPO Radio 1 is Radio Tour de France begonnen, dan is de zomer pas écht begonnen. Met een frisse vervanger voor de afgezwaaide commentator Gio Lippens: Andries Lamain. Nu maar hopen dat de in zijn allereerste seconden de verbinding het houdt…

Een extra dik vakantie-Blooperblok, met oa. Jurgen van den Berg, Mattie Valk en Jeroen van Inkel.

Ook Syb is er voor het laatst, nóg een keer een audiocollage rond het nieuws van de week.

De slotwoorden zijn voor het jonge radiomaker Tygo Gauw-Rozeboom, die een radiorecord wil verbreken.

In de exclusieve bonusshow:
Een totaal mislukt debat op afstand in Dit Is De Dag (NPO Radio 1), wat ging hier mis?

De laatste woorden van Floris Molenaar op 3FM, hij volgt zijn hart naar Radio 538.

SLAM! heeft een pauzeact bedacht rond de EK-wedstrijden, maar wat is de gedachte hierachter?

KINK’s Tim op het Broek laat een laatste wens van een muzikant in vervulling gaan.

Plus de állerlaatste Bonusbloopers van het seizoen, die zijn voor oa. Barend van Deelen en Astrid Kersseboom. Om de bonusshow te horen ga je naar Vriendvandeshow.nl/Radio.

Bron: Dit Was De Radio/BM

Bericht delen