Dimitris Kops krijgt middagshow op SLAM!
donderdag 20 augustus 2020

Dimitris Kops krijgt middagshow op SLAM!

Dimitris Kops maakt de overstap naar de middagshow op SLAM!. Per 31 augustus presenteert hij van maandag tot en met donderdag tussen 16.00 tot 19.00 uur de lekkerste hits.

De radio-dj is sinds enkele jaren verbonden aan de zender. De laatste maanden nam hij het weekend van SLAM! voor zijn rekening. De komende periode blijf hij, naast zijn nieuwe middagshow, ook op zondag een programma maken. Michiel Jurrjens is voortaan van maandag tot en met donderdag tussen 13.00 en 16.00 uur te horen.

Dimitris Kops is blij met zijn nieuwe stap: “Ik kijk er naar uit om de luisteraars van SLAM! een lekkere afsluiting van de werkdag te geven met de beste muziek voor onderweg. We gaan die spits voor iedereen een stukje leuker maken. Ik heb veel toffe ideeën, zin in!”

Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp, laat weten: “Stap voor stap scherpen we de programmering van SLAM! aan, alles voor nog betere luistercijfers. 31 augustus gaan we knallen met onze vernieuwde programmering: Martijn La Grouw in de ochtend met Early Birds, Dimitris in de middag en zeven dagen in de week Housuh in de Pauzuh!

Bron: SLAM!/BM

Bericht delen