Dinsdag 16 januari 2018

Digitaal radiostation 100% NL en Dutch Valley

100% NL is vandaag een nieuw digitaal station gestart: 100% NL Dutch Valley. Op 100% NL Dutch Valley zijn de artiesten te horen die ooit Dutch Valley op z’n grondvesten deden trillen of dat dit jaar nog gaan doen.

Er is deze zomer één festival in Nederland waar je terecht kunt voor de beste Nederlandse acts: Dutch Valley 2016. Reden genoeg voor 100% NL en Dutch Valley om na een aantal jaar samenwerken opnieuw de handen ineen te slaan voor een mediapartnership en een digitaal station. Deze week maken de luisteraars van 100% NL kans op twee 100% NL Live Tickets voor Dutch Valley, inclusief toegang tot één van de exclusieve en intieme 100% NL miniconcerten van Wolter Kroes, 3JS, Lange Frans of Xander de Buisonjé.
Alles wat ooit op Dutch Valley heeft gestaan of dit jaar nog zal gaan optreden zal te horen zijn, zoals Kensington, Nick & Simon, Kraantje Pappie, Nielson en De Jeugd van Tegenwoordig. Het online station is te beluisteren via de website van 100% NL, de onlangs vernieuwde 100% NL-app (Android en iOs), verschillende radioportals en op www.dutchvalley.nl.

Bron: 100% NL

Bericht delen