dinsdag 16 januari 2018

Dennis Verheugd naar Radio 10

538-presentator Dennis Verheugd gaat fulltime werken voor Radio 10, waar hij al enkele programma’s verzorgde. Op zijn Facebookpagina schrijft hij het volgende: ‘Op 1 januari 2001 begon voor mij het avontuur bij 538.

Eerst als producer van Greatest Hits, de Powermix met Jeroen van Inkel en ook nog op zondagavond mijn eigen programma.

Later kwam daar de productie van de Top 40 bij voor Erik de Zwart (wat een leuke tijd!) en Rinkeldekinkel. Ergens in 2004 mocht ik de Powermix helemaal overnemen. Dus naast het mixen ook presenteren. Mijn laatste Powermix heb ik inmiddels gemaakt want binnenkort verhuis ik mee naar het nieuwe Radio 10. Aangezien Radio 10 in een ander pand komt te zitten en losgekoppeld gaat worden van de 538 Groep houdt het voor mij op.

Uiteraard heb ik ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging maar zal ik de Powermix zeker gaan missen. Even een bedankje aan iedereen die de afgelopen jaren aan de Powermix heeft meegewerkt (interactive, productie studio, TV538, platenmaatschappijen, etc). Het mixen zal ik de komende tijd gewoon blijven doen, maar wel onder een andere naam … de NoGuestlistMix.’

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen