De Lach van 10 terug bij Radio 10
donderdag 29 april 2021

De Lach van 10 terug bij Radio 10

De hele maand mei wordt er weer volop gelachen bij Radio 10, want op maandag 3 mei start De Lach van 10. In het meest vrolijke spel van de Nederlandse radio horen luisteraars de lach van een bekend persoon.

Door de lach te herkennen maken zij kans op de jackpot, die bij ieder fout antwoord meer waard wordt. Voor het eerst wordt het spel ook in het weekend gespeeld en worden luisteraars geholpen bij hun zoektocht.

Op werkdagen stelt Gerard Ekdom tijdens Ekdom in de Morgen een vraag aan De Lach. In het weekend beantwoordt De Lach een vraag tijdens het programma van Silvan Stoet. Ook verschijnen er hints en videocontent op de online kanalen van Radio 10.

De Lach van 10
wordt vanaf maandag 3 tot en met vrijdag 28 mei iedere dag tussen 07.00 en 18.00 uur gespeeld. Meespelen is eenvoudig met de Radio 10-app. Luisteraars die op de groene knop in de app te drukken, maken kans om in de uitzending te komen. Bij ieder fout antwoord, wordt de jackpot met € 200,- verhoogd. Iedere nieuwe opgave begint met een jackpot van € 4.000,-.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen