De KINK 1500 start maandag
maandag 19 oktober 2020

De KINK 1500 start maandag

Van maandag 19 tot en met vrijdag 30 oktober zendt radiostation KINK de 1500 beste alternatieve tracks ooit gemaakt uit in de KINK 1500.

“Vorig jaar bleek de KINK 1500 een schot in de roos”, aldus programmadirecteur Michiel Veenstra. “De lijst is het ideale visitekaartje van KINK aan de luisteraars, bestaande en nieuwe. De lijst laat ondubbelzinnig zien voor welke muziek KINK staat: klassiekers van bands als Pearl Jam, Alanis Morissette, Muse en Rammstein, afgewisseld met toekomstige classics van nieuwe artiesten als Sam Fender, Sports Team en EUT.”

De presentatie is in handen van KINK-deejays Michiel Veenstra, Tessa Mol, Jasper Leijdens, Tim op ’t Broek, Metha de Vos, Jim Vorwald en Stefan Koren. Tijdens de KINK 1500 maken luisteraars kans op een DAB+-radio.

Vorig jaar stond Black van Pearl Jam op 1, gevolgd door Everlong van Foo Fighters en Knights of Cydonia van Muse. Deze drie platen staan ook dit jaar in de top 10, alleen is nog niet bekend op welke positie. Hiervoor kan nog steeds gestemd worden.

Bron: KINK/BM

Bericht delen