De Coen en Sander Show vanuit drie landen
Vrijdag 24 mei 2019

De Coen en Sander Show vanuit drie landen

538-dj’s Coen en Sander gaan voor een nieuwe bucketlist-uitzending de grens over. Op donderdag 13 juni komt De Coen en Sander Show live vanaf het drielandenpunt in Vaals.

Speciaal voor deze uitzending wordt de radiostudio op een draaischijf geplaatst. Hierdoor presenteren de heren hun middagshow ieder uur vanuit een ander land. Het programma wordt die dag ook live uitgezonden via radiostations in België en Duitsland, wat nog nooit eerder in de radiogeschiedenis is gedaan.

Coen Swijnenberg: “De uitzending zal vanaf verschillend grondgebied komen en ook de muziek, jingles en het nieuws staan per uur in het teken van het land. Daarnaast ontvangen we ieder uur een speciale gast uit dat land die als ambassadeur bij ons zal aanschuiven.”

Sander Lantinga: “En typische hapjes en outfits kunnen natuurlijk ook niet ontbreken, ik kijk al uit naar een Belgisch pintje en mijn Duitse Lederhosen. Al moet ik wel nog even werken aan een Vlaamse en Duitse uitspraak, anders kunnen die luisteraars ons niet verstaan.”

Coen en Sander maken, naast hun reguliere uitzendingen, bucketlist-uitzendingen vanaf bijzondere locaties. Plekken waar de dj’s altijd al eens radio wilden maken en waar je niet zo snel kan komen. Zo kwam De Coen en Sander Show eerder vanaf Schiphol, de set van Goede Tijden, Slechte Tijden, de middenstip van de Johan Cruijff ArenA, de zolderkamer van Coen en vanuit een luchtballon.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen