De Coen en Sander Show op zoek naar mooiste vrouwenstem van Nederland
woensdag 3 juni 2020

De Coen en Sander Show op zoek naar mooiste vrouwenstem van Nederland

Katja Schuurman, Jennifer Hoffman, Dionne Stax of misschien wel 538-nieuwslezeres Jo van Egmond: wie heeft de mooiste vrouwenstem van Nederland? De Coen en Sander Show gaat samen met haar luisteraars op zoek naar het mooiste bekende vrouwelijke stemgeluid van ons land.

Na de FHM500, de jaarlijkse zoektocht naar de mooiste vrouw van Nederland, vindt de 538-middagshow het nu tijd voor een radio-editie van de verkiezing. Op 15 juni wordt bekendgemaakt welke vrouw het mooiste stemgeluid van Nederland heeft en de Gouden Stemband krijgt.

Sander Lantinga: “Voor alle vriendinnen van De Coen en Sander Show hebben wij samen met FHM een alternatief bedacht. Al heb je een gezicht voor de radio, wij zoeken de mooiste stem van Nederland. Wij als mannen van de radio weten als geen ander dat je het ook van de stem van een vrouw warm kan krijgen.”

Vanaf nu kunnen luisteraars een bekende vrouwenstem aandragen via 538.nl. Op 9 juni komt een longlist online waarna luisteraars een stem kunnen uitbrengen op hun favoriet. Op 15 juni wordt de winnares in De Coen en Sander Show bekendgemaakt.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen