Article header image

Dave Minneboo wordt zendermanager bij Qmusic

Dave Minneboo gaat vanaf dit najaar aan de slag bij Qmusic. Hij zal als zendermanager verantwoordelijk worden voor de dagelijkse leiding van het programmateam en neemt vanuit die rol zitting in de directie.

Dave Minneboo laat weten: “Na 18 jaar ben ik toe aan een nieuwe stap in mijn carrière en ik ben blij dat ik deze heb gevonden bij Qmusic. De gesprekken die ik er onlangs heb gevoerd, heb ik als erg prettig ervaren. Er zit een ambitieus team met een grote passie voor radio en ik kan niet wachten om met deze bevlogen dj’s en radiomakers aan de slag te gaan.”

Algemeen Directeur Robert Bernink verheugt zich op de komst van Minneboo en laat weten: “Dave is een radioman in hart en nieren met een indrukwekkende staat van dienst. De afgelopen jaren hebben we met Qmusic de nummer twee-positie weten te veroveren binnen de doelgroep. Met de aanstelling van Dave is ons programmateam compleet en zijn we klaar om de volgende stap in onze ambitie te realiseren.”

Iwan Reuvekamp blijft als overkoepelend programmadirecteur België en Nederland verantwoordelijk voor de grote lijnen van alle drie de radiostations Qmusic Nederland, Qmusic België en Joe. Rob Ester blijft als music & content director verantwoordelijk voor de muziekprogrammering.

Dave Minneboo startte zijn carrière in 2000 bij Radio 538 als assistent music director en groeide daar uit tot directeur radio. Deze functie bekleedde hij sinds 2013. Vorige maand kondigde hij zijn vertrek aan bij de zender.

Bron: Qmusic/BM

Bericht delen